IKALICONN William At Last , zvan Vili je glavni krivac za nastanak uzgajivačnice Willybach. Uzgajivačnica je registrirana 14.7.2003 godine na ime Blanke Kosak Kovač.

Planovi uzgajivačnice su uzgoj Bedlington Terriera i Australian Silky Terriera. Stigle su nam dvije kvalitetne kujice Romi (Australian Silky Terrier) i Dejzi (Bedlington terrier).
Nadamo se da ćemo ove godine (2005.) imati prvo leglo Silky teriera, a na proljeće 2006. i leglo Bedlington Terriera.

Ove stranice posvecene su najviše bedlington terijerima.
Krenulo je od naše želje da nabavimo manjeg psa pogodnog za stan. Na bedlingtone smo naišli sasvim slucajno, iz radoznalosti ih otišli pogledati i tako je bedlington završio u našem domu. Sretni smo zbog tog jer to su stvarno posebni psi.

Živimo nedaleko od Zagreba,a našeg prvog bedlingtona Vilija “našli” smo u Zagrebu i osvojio nas je odmah. Bilo je to prije 8 godina baš pred Božic. Došli smo ih samo pogledati, ušli u stan, vidjeli6 štenaca i majku, zaljubili se u Vija i drugi dan se vratili po njega.

Danas smo jako sretni što smo bili radoznali i upoznali bedlingtone. Nakon par godina smo shvatili da su to stvarno prekrasni psi i divni kucni ljubimci i odlucili smo da ih hocemo još. Krenuli smo tražiti družicu za Vilija kako bi imali male bedlingtone.
Ah, to nije bio lak zadatak. Dali smo se u potragu preko interneta, kujicu smo morali uvesti, jer ih u Hrvatskoj nema. Tako nam je iz Norveške avionom doputovala Dejzi.

No da naši bedlingtoni ne bi bili “usamljeni” nabavili smo i malu kujicu silki terijerku Romi.Tako se rodila ideja da osnujemo uzgajivacnicu.

Znamo da bedlington terijera ima malo u Hrvatskoj i da ih je rijetkost sresti na cesti pa bi vam ovim putem htjeli približiti ovu pasminu. Silki terijera takoder nema mnogo, pa upoznajte i njih.

Uzgajivačnica Willybach

vl: Blanka Kosak-Kovač dr.vet.med.
Zeleni Brijeg 5 Bunjani
10314 Križ
CROATIA
tel: +385 1 2824 119
tel: +385 91 2824 119
email: kontakt formular

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)